Basix Employment gelooft in de kracht van mensen

Bij Basix Employment werken we met een team van gedegen specialisten aan flexibiliteit, kracht en beweeglijkheid van mensen en organisaties. We hebben veel ervaring met de gevolgen van reorganisaties, en met het begeleiden van cliënten die hulp nodig hebben in hun werk of leven.

Nico Tijdink

Directeur/founder

nico.tijdink@basixemployment.nl
+31 (0) 6 43 93 51 25

Nico is founder en directeur van Basix Employment. In zijn loopbaan is hij, vanuit zijn ervaring en overtuiging, altijd gegaan voor een goede dialoog tussen werknemer en werkgever. Om zo te komen tot de beste oplossing voor alle betrokken partijen. Om het beoogde doel te realiseren zorgt hij dat alle neuzen altijd in dezelfde richting staan.

Minna De Wit

Directeur/founder

minna.dewit@basixemployment.nl
+31 (0) 6 52 82 38 38

Minna De Wit is founder en directeur van Basix Employment. In haar loopbaan heeft ze ruime kennis en ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling, zowel in de re-integratie als in de uitzendbranche in Nederland en België. Ze weet collega’s, cliënten en klanten de juiste richting te laten kiezen naar het doel.

Een gedegen team specialisten

We realiseren onze resultaten en groei in samenwerking met een gedegen team van professionals, ieder gespecialiseerd op hun werkgebied. Zo kunnen we garanderen dat we op een effectieve, efficiënte en flexibele manier maatwerk oplossingen aanbieden. Nu, en in de toekomst.

Personal coaches

Gespecialiseerd in de begeleiding van werknemers op gebied van ontspanning, ademhaling, beweging en voeding.

Psychologen

Onze psychologen zorgen voor een gedegen en snelle diagnostiek. Daardoor winnen we kostbare tijd voor behandeling en re-integratie.

Bezwaarjurist, -arts en -arbeidsdeskundige

Deskundige hulp voor werknemer en werkgever om aan de steeds strengere eisen van UWV te voldoen. Bij Basix Employment gaan we door waar anderen stoppen!

Adviseurs voor sollicitaties

Naast ons inhoudelijk advies voor het sollicitatiegesprek bieden we onze cliënten de mogelijkheid van een persoonlijk advies voor presentatie en kleding.

Creatieve begeleiders

Creatieve activiteiten kunnen een positieve werking hebben voor herstel. Om dit vorm te geven, beschikken we over een uitgebreid aanbod aan kunstenaars en ateliers.

Arbeidsbemiddelaar

Onze arbeidsbemiddelaar gaat uit van het persoonlijk profiel van onze cliënten en een specifiek zoekprofiel. Ook hierin ondersteunen we cliënten met maatwerk.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Mooie verhalen